Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Activiteiten van Oorburg Intermodaal B.V.

Via het transport over water, ons specialisme, verzorgen wij de transporten van vele soorten goederen. Met name bulkgoederen (o.a. Veevoeders, granen, kunstmesten, recycling,- en afvalproducten, kolen en bouwmaterialen) en stukgoed (o.a. Rollen ijzer, constructiedelen, cellulose, bigbags). U kunt bij ons terecht voor elke denkbare soort lading die u wilt vervoeren.

Buiten het vervoer over de Europese binnenwateren, bieden wij nog tal van andere services aan:

  • Wegtransport
  • Spoortransport
  • Zeetransport
  • Opslag
  • Overslag
  • Het opmaken van benodigde transportdocumenten


Door het bundelen van deze services en het benutten van onze connecties kunnen wij indien nodig een volledig transport verzorgen van deur tot deur.

Voortdurend proberen wij onze dienstverlening aan te passen aan de logistieke wensen van onze ladingaanbieders en binnenvaartondernemers. Doordat wij meedenken met deze opdrachtgevers kunnen wij gezamenlijk tot de juiste manier van transport of exploitatie komen. Dit bereiken wij door passende constructies te bedenken die op maat gemaakt zijn voor zowel onze binnenvaartondernemers als onze ladingaanbieders.

Contact

 

Opgeven ligplaats

Lees verder

 

Offerte aanvraag

Lees verder

 

Lading aanbod

Lees verder

 

Certificering

Lees verder

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren